Review: Bobrysheva I. V. Histology, Cytology, Embryology: Textbook / I. V. Bobrysheva, S. A. Kashchenko. – Lugansk: Knowledge, 2011. – 528 p. - Tchaikovsky, Yu. B.; Maslovsky, S. Yu.; Smirnov, S. N.; Vlasova, O. F. (Морфологія / Morphologia / Morfologìâ, 2011)
<span title="У книзі в стислій формі викладено матеріал з цитології, ембріології, загальної та спеціальної гістології, який базується на сучасних знаннях морфології клітин, тканин, органів та систем людського організму. ">The book summarizes the material on cytology, embryology, general and special histology, which is based on modern knowledge of the morphology of cells, tissues, organs and systems of the human body. <span title="Підручник створено на основі систематизованого курсу лекцій з гістології, цитології та ембріології, що читаються на кафедрі гістології, цитології, ембріології ДЗ «Луганський державний медичний університет» для студентів медичного і стоматологічного факультетів. ">The textbook is created on the basis of a systematic course of lectures on histology, cytology and embryology, which are read at the Department of Histology, Cytology, Embryology of DZ "Lugansk State Medical University" for students of medical and dental faculties. <span title="Підручник орієнтований для ефективного вивчення курсу цитології, ембріології, загальної та спеціальної гістології і призначений для студентів медичних університетів, академій, установ, викладачів та лікарів.">The textbook is intended for the effective study of the course of cytology, embryology, general and special histology and is intended for students of medical universities, academies, institutions, teachers and doctors.